Puna juaj me boca të sigurta fillon këtu.

Nëse keni biznes merrni bocat n’shfrytëzim falas*

Çdo biznes dhe familje mund të pajiset me cilindrat tanë. Ata mund të shfrytëzohen për kuzhinë, ngrohje apo pajisje industriale.

Për të gjitha bizneset që operojnë në regjionin e Prishtinës dhe Fushë Kosovës ne ju ofrojmë mundësinë të merrni bocat në shfrytëzim falas dhe të paguani vetëm gazin.


*Kushti minimal që duhet të plotësohet është shfrytezimi i të paktën 4 mbushjeve në muaj.

A jeni gati për të punuar me boca që nuk shpërthejnë?

Cilindrat tanë janë të përbërë nga fijet e xhamit dhe kanë të implementuar një tekonologji e cila në rast se cilindri ndodhet në zjarr dhe rritet presioni nga gazi, atëherë hapen disa vrima të cilat lëshojnë gazin në mënyrë të kontrolluar pa shkaktuar shpërthim dhe dëme në njerëz apo materiale. Kjo është një teknologji aq inovative që ka bërë që cilindrat Hexagon të jenë lider në botë për siguri. 

Disa nga bashkëpuntorët tanë

Ne duam që të bashkëpunojmë me ju!

1. Na kontaktoni për të biseduar se si mund të ju ndihmojmë që ju t’i shërbeni mysafirët pa u frikësuar dhe stresuar për cilësinë e bocave të plinit që ju i përdorni cdo ditë.  

2. Ne ju vizitojmë dhe analizojmë sistemin tuaj të kuzhinës/ngrohjes.

3. Filloni punën me boca të sigurta dhe ekonomike sipas ligjeve të vendit me certifikimet e duhura.

4. Jetoni jetën e qetë pa frikë se një e keqe do të ndodh!